OMG in top 10 Marketing Automation Bureaus

De Emerce 100 is bekend! De Emerce 100 is een imago-onderzoek dat jaarlijks wordt uitgevoerd door Motivaction en wordt verrijkt met andere relevante marktdata. Hierin wordt weergegeven hoe beslissers uit de online industrie de prestaties beoordelen van dienstenleveranciers, verdeeld over tientallen categorieën.

Met trots heeft OMG 4,5 sterren behaald in de categorie Marketing Automation Bureaus. Een mooie bekroning op een jaar hard werken, innovatieve campagnes ontwikkelen en onze klanten top servicen! 

“De meeste adverteerders kennen ons van de online campagnes om leads te werven of (proef)abonnees, of om kwalitatieve traffic op de website te krijgen. In de afgelopen 20 jaar hebben we heel veel kennis en technologie opgebouwd om het maximale uit die campagnes te halen. Nu zetten we onze kennis en technolgie ook in voor marketing automation en dat we nu al bij de top van Nederland horen is een groot compliment van onze klanten, hier zijn we dankbaar voor. En dit is wat ons betreft pas het begin…” – Edwin Basten, eigenaar OMG

Uitslag